Har spenderat senaste veckan med att packa packa packa, sålt loftsängen, flyttstädat och packat lite till. Alltså vilket jobb det var att packa ihop lägenheten! Så himla mycket saker! Men nu är det äntligen klart. Allt blev klart i lördags så kunde äntligen lämna Sundsvall då. Är så redo för flytten nu. Ska bli så skönt att komma ifrån Nacksta.. Inte direkt ett studentvänligt område. I onsdags fick vi alla våra tre cyklar förstörda fast de var inlåsta i cykelrummet. Lagom roligt men förhoppningsvis får vi ut något på försäkringen. Allafall så rekommenderar jag inga blivande studenter att flytta in i Nacksta om ni ska plugga i Sundsvall.
Nog om det. Är i Stockholm hos Jonathan nu och kommer vara här tills i helgen och sen blir det Norrköping! Börjar längta hem ganska mycket, efter Korven, mamma och alla kompisar! Finns så mycket kul jag vill hitta på hemma i sommar! ♥