En liten recension önskades på mina B.U.S produkter från glamma.se så här har vi det! Brun utan sol produkter är helt ofarliga att använda och därför ett mycket hälsosammare alternativ än solarium och för mycket sol.
Jag har nu testat “Tan extreme”, både den för kroppen och den för ansiktet. Valde extreme för jag ville ha mycket färg med bara en applicering, och det fick jag. Fick verkligen en jättefin brun och jämn färg. Blev jättenöjd med resultatet och det var himla bra att den inte färgade av sig på mina vita lakan då jag applicerade den innan jag gick och la mig. Dock är den här lite svårapplicerad eftersom det är en ganska stark produkt, så även om man tvättar händerna efteråt så fick jag väldigt bruna handflator vilket kanske inte är så smickrande, så nästa gång tänker jag köra på handskar så blir det nog super. Allafall färgen var jättefin och höll i ungefär 3 dagar innan den sakta började avta. Idag har det gått en vecka sen jag först provade den och jag har forfaranade lite färg kvar på kroppen endå.
Jag tycker det här är en toppenprodukt och den levde helt klart upp till mina förväntningar. Ger en naturlig och fin färg, torkar in ganska snabbt och färgar inte av sig. De får dock ett minus och det är för det dyra priset, men jag kommer antagligen köpa dessa igen endå. Av mig får dessa produkter:
(4 / 5 möjliga)
Du hittar dem på glamma.se