Elller ja, inga större förändringar men så mycket finare är mitt hår nu! Är blondare än någonsin och det är så fint! Använde mig av Loreals bleking den här gången och den är lätt den bästa jag prova hittills! Inga gula toner alls och jämn fin färg i hela håret.

Var till och med och klippte mig idag vilket inte sker särklit ofta. Bokade tid hos en trainee igen eftersom  de är så himla nogranna och jag alltid blir så nöjd då (eller för att jag är fattig student och de är billiga). Både hårtvätt, en jättefin klippning och styling på det och ja känner mig nästan som en prinsessa i håret. Ska visa sen! Fick även massa beröm för mitt hår och det är ju också jätteroligt! Blev även tillfrågad att vara hårmodell för så lämnade mitt nummer så vi får se om det blir något sånt men skulle allafall vara jättekul! 🙂